Titular del Lloc Web

Aquest lloc web www.dermaestetic-clinic.com (d’ara endavant, el “Lloc web”) és propietat de Pyrene Martínez Piera, amb domicili a Carrer Aragó 2, 17491-Peralada, número d’identificació fiscal 40442029W i número de col·legiada 5719-Girona.

Contacte
Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic consulta@dermaestetic-clinic.com.

Condicions d’Ús
L’accés i ús del Lloc web es regeixen per les següents condicions:

  1. Propietat Intel·lectual: Tot el contingut del Lloc web, incloent-hi textos, gràfics, logotips, imatges i programari, està protegit per drets de propietat intel·lectual i altres drets. Queda prohibida la reproducció, distribució, modificació o ús no autoritzat d’aquest contingut.

  2. Enllaços Externs: El Lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No ens fem responsables de l’exactitud, veracitat o legalitat del contingut d’aquests llocs, ni de qualsevol pèrdua o dany que pugui sorgir de l’ús d’aquests enllaços.

  3. Responsabilitat: No ens fem responsables dels errors o omissions en el contingut del Lloc web ni dels danys resultant de l’ús del Lloc web.

  4. Privadesa i Cookies: L’ús del Lloc web està subjecte a la nostra Política de Privacitat i Política de Cookies.

Modificacions
Ens reservem el dret de realitzar canvis al Lloc web, les seves condicions d’ús i qualsevol contingut en qualsevol moment i sense previ avís.

Llei Aplicable i Jurisdicció
Aquestes condicions d’ús es regeixen per les lleis d’Espanya. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb el Lloc web estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de la província de Figueres.

Contacte Legal
Per a qualsevol assumpte legal relacionat amb el Lloc web, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic consulta@dermaestetic-clinic.com.