DERMATOLOGIA

A Dermaestetic clinic som especialistes en dermatologia. Posem a la teva disposició el nostre coneixement, experiència i bon fer. Ens preocupa la salut i per tant, realitzar un bon diagnòstic per poder tractar les patologies de la pell i els seus annexos cutanis.

La nostra filosofia és oferir solucions, tenint en compte l’evidència científica, la nostra experiència i els tractaments més actuals.

Som experts en tractar, problemes tan comuns com l’acne juvenil i de l’adult, la rosàcia, tota mena de dermatitis, pigues, nevus o lunars, patologia pre-tumoral i cancerosa, patologia infecciosa, d’ungles mucosa o malalties de transmissió sexual entre altres problemes de la pell.

La nostra promesa

Ens comprometem en oferir la millor atenció mèdica durant tot el procés del teu problema dermatològic, en explicar-te i resoldre tots els teus dubtes i garantir els millors tractaments i solucions.

A Dermaestetic clinic, ens preocupem per la teva pell i el teu benestar en general. És per això que, a més de tractar els teus problemes dermatològics, ens assegurem de donar-te les eines i consells necessaris per mantenir una pell saludable a llarg termini.

dermatologia

Oferim tractaments per

Tractaments de dermatologia clinica a Figueres
Visita't amb els nostres experts en dermatologia!

Si pateixes qualsevol d’aquestes afeccions o malalties i necessites un tractament, no dubtis a demanar cita. Els metges dermatòlegs de Dermaestetic Clinic et faran un diagnòstic personalitzat.