MEDICINA ESTÈTICA

Augment de llavis

L’augment de llavis amb àcid hialurònic és una solució popular i eficaç per donar més volum, per corregir asimetries, projectar o perfilar els llavis. També l’utilitzem per hidratar i donar l’efecte gloss, que tant es busca. En general, millorem els llavis i alhora, envellim tot el rostre.

Amb el pas del temps, els llavis es van aprimant i perdent volum de forma fisiològica. Aquesta pèrdua de plenitud pot afectar a l’harmonia facial i en la confiança personal. El col·lagen, l’elastina i l’àcid hialurònic són clau en aquest procés.

Augment de llavis amb àcid hialuronic

Què és i per què usem l'àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és un polisacàrid present de forma natural a la pell, a articulacions i cartílags del nostre cos.
A la pell és el seu reservori principal, actua com a agent hidratant i de suport perquè aquesta es mantingui amb un aspecte jove.

És una substància molt eficaç, ja que hidrata en profunditat i les seves propietats ajuden a reparar la pell i alhora a lluitar contra els signes visibles de l’envelliment.

El podem emprar incorporat en cremes personalitzades a partir de fórmules magistrals, injectat en profunditat a la pell o a les arrugues. També a parts de la cara per donar volum o projectar zones específiques per harmonitzar el rostre, o directament als llavis, als solcs de les ulleres o bosses dels ulls entre altres zones. També l’usem en mesoteràpia per il·luminar i hidratar la pell.

Al ser una substància natural, biològicament activa i segura, és infreqüent presentar reaccions adverses.

Vols un augment de llavis amb àcid hialurònic?

T’ajudem a aconseguir els resultats que desitges de forma poc invasiva i indolora. Adaptem els nostres tractaments d’àcid hialurònic pels llavis a les teves necessitats. Contacta’ns!

A part d’això, l’àcid hialurònic també pot ser útil per eliminar les arrugues de codi de barres, aquelles línies fines que apareixen al voltant de la boca i que poden ser molestes per a algunes persones. Amb la seva capacitat d’omplir i hidratar la pell, aquesta substància ajuda a suavitzar aquestes arrugues, donant un aspecte més juvenil i radiant al rostre.

En resum, el tractament amb àcid hialurònic és una opció no quirúrgica i efectiva per a l’augment de llavis i la millora de la seva forma i perfil. Amb els seus resultats duradors i aspecte natural, aquest tractament de medicina estètica ofereix una manera segura de realçar la bellesa facial.

Preguntes freqüents

 1. Quant dura l'augment de llavis amb àcid hialurònic?

  Els resultats no són permanents perquè el cos reabsorbeix l'àcid hialurònic. Això és favorable perquè si vols, podràs recuperar la forma original dels teus llavis.

  Els resultats visibles de l'augment de llavis amb àcid hialurònic solen durar una mitjana de 9 a 12 mesos depenent del cas. Després d'aquest temps es recomana repetir el tractament. A més, l'acid hialuronic s'adapta a la cara de la persona, de manera que el resultat final és molt natural.

 2. Quant trigaré a recuperar-me?

  L'augment de llavis és un tractament de medicina estètica que no requereix temps de baixa. Pot donar-se una mica d'inflamació en alguns casos, però això no impedeix una incorporació immediata a la vida normal.

 3. És un procediment dolorós?

  L'augment de llavis amb àcid hialurònic no és, en general, un procediment dolorós. Depenent de la sensibilitat del pacient, podem administrar una crema anestèsica per reduir la molèstia. De totes maneres, com que el tractament és ràpid, si es donés algun desnconfort, seria molt breu.