MEDICINA ESTÈTICA

Dermocosmetica i dermatologia
No tens rutina de skin care?

Cap problema, els nostres metges especialistes en medicina estètica i dermatologia t’aconsellaran sobre la millor manera de tenir cura de la teva pell.

Dermocosmètica i cosmetologia

La dermocosmètica és la branca de la dermatologia i de la medicina estètica que s’encarrega de mantenir la pell sana i, per altra banda, la cosmetologia ens permet revertir l’embelliment de la pell.

A Dermaestetic clinic, t’oferim assessorament perquè puguis tenir cura de la teva pell.

Actualment, es comparteixen molts consells i rutines de skin care, però només un metge especialitzat en medicina estètica i dermatologia pot fer una recomanació personalitzada i basada en la ciència que aporti resultats autèntics.

El nostre equip proposa tractaments de dermocosmètica i cosmetologia personalitzats, siguin tòpics o sistèmics. Per mitjà de fórmules magistrals, aconseguim adaptar-nos a les necessitats concretes de la pell, d’aquesta manera ens assegurem d’obtenir els resultats desitjats.

Preguntes freqüents

  1. A partir de quina edat necessito tractaments de dermocosmètica?

    Normalment, es recomana seguir tractaments de dermocosmètica a partir dels 30 anys, que és quan s’ha demostrat que comencen a veure's el signes de l’envelliment. Però també es pot començar abans per ajudar a prevenir-los.

  2. Una vegada hagi començat un tractament de dermocosmètica, l'hauré de seguir per sempre?

    El més recomanat per especialistes en medicina estètica i per metges dermatòlegs és habituar-se a una rutina de dermocosmètica i anar-la complint cada dia. Això ajudarà a prevenir i reduir els signes de l'envelliment com les arrugues i les taques a la pell.