MEDICINA ESTÈTICA

Excés de sudoració o hiperhidrosi

Parlem d’un excés de sudoració o hiperhidrosi quan hi ha un augment exagerat de la producció de suor en determinades zones del cos com ara les mans, les aixelles, els peus o la cara, entre altres. Això passa perquè increment en la secreció de les glàndules sudorípares.

La hiperhidrosi pot ser molt incòmoda i fins i tot invalidant per a qui la pateix. També pot conduir a altres patologies com la dishidrosi o a les dermatofitosis.

Al nostre centre de medicina estètica i dermatologia oferim diferents alternatives pel que fa a tractaments per l’excés de sudoració o hiperhidrosi. Un d’aquests tractaments per reduir o eliminar aquesta suor excessiva són les microinjeccions en les àrees afectades.

Tractament amb botox per la suor excessiva o hiperhidrosi
Pateixes de suor excessiva o hiperhidrosi?

Si les mans, el coll, els peus o qualsevol altra part del cos et sua en excés, et podem ajudar. Demana cita al nostre centre de medicina estètica i dermatologia a Figueres i t’oferirem un tractament personalitzat per reduir l’excés de suor o hiperhidrosi.

Preguntes freqüents

 1. Quan notaré els efectes del tractament?

  Els efectes del tractament per la sudoració excessiva o hiperhidrosi es noten a partir del tercer dia, arribant al seu punt màxim al cap de 15 dies. Normalment, l'efecte del tractament té una durada d'entre 4 i 6 mesos, depenent del cas. Aleshores es recomana repetir el tractament si es desitja seguir gaudint dels seus efectes.

  No obstant això, hi ha altres tractaments amb fórmules magistrals que tenen una durada indefinida si el pacient aplica la formulació de forma correcta i regular.

 2. És un tractament dolorós?

  En el tractament més comú de la hiperhidrosi, el doctor administra unes injeccions a les àrees afectades. En la gran majoria dels casos, la molèstia és tolerable i dura molt poc. En casos de pacients amb major sensibilitat, el doctor pot administrar anestèsia tòpica.

 3. La hiperhidrosi es pot tractar a qualsevol edat?

  Sempre és recomanable visitar-se amb el metge especialista en medicina estètica per poder obtenir un diagnòstic personalitzat. En principi, però, la hiperhidrosi o excés de sudoració es pot tractar a diferents edats, tant en adults i joves com en persones més grans.

 4. Quan trigaré a recuperar-me?

  El tractament per la hiperhidrosi no requereix temps de recuperació i la incorporació a la vida normal és immediata.