MEDICINA ESTÈTICA

Tractaments per l'harmonitzacio i rejuveniment facial
T'ajudem a veure't millor!

Compta amb els nostres tractaments de medicina estètica amb d’àcid hialurònic per veure’t unes faccions harmonitzades de forma ràpida, segura i indolora. 

Harmonització facial total

L’harmonització facial total o el full face és un dels tractaments més demanats dins de la medicina estètica.

Amb l’harmonització facial total aconseguim millorar l’aparença de la cara de manera natural i equilibrada. 

Aportem el volum i la hidratació perduts amb el pas dels anys, oferim simetria i reduïm la flaccidesa. Així assolim restaurar l’aparença de joventut, com si es tractés d’un lífting.

Amb aquest tractament també elevar la cua de la cella, millorant el perfil i la punta del nasal o reduint les arrugues del voltant de la boca i dels llavis. També oferim solucions per marcar més els pòmuls o bé els angles mandibulars, oferir projecció a la barbeta i millorant la seva forma.
Es pot masculinitzar o feminitzar el rostre.

A Dermaestetic clinic sempre treballem per mantenir l’essència individual, per donar als nostres pacients uns resultats naturals. L’objectiu és que el tractament faci efecte sense exagerar, d’aquesta manera el rostre tindrà unes faccions elegants i personals.

Preguntes freqüents

 1. En què consisteix el tractament?

  El tractament d'harmonització facial és una combinació de diferents tècniques mèdiques per aconseguir una bellesa facial generalitzada. Això vol dir que, segons la fisonomia del pacient i segons els seus objectius, els nostres metges especialistes en medicina estètica faran una recomanació.

  Normalment, amb el tractament d'harmonització facial total es busca ressaltar els trets naturals del pacient sense perdre'n la personalitat. Això pot consistir en petites intervencions en diferents parts de la cara per aconseguir un resultat global harmònic.

 2. Quant dura el tractament d'harmonització facial?

  El tractament d'harmonització facial, en ser una combinació de diferents tècniques per millorar diferents aspectes del rostre, sol requerir diferents visites al centre de medicina estètica.

  La durada del tractament s'adapta a les necessitats i al pressupost de cada pacient, i les visites poden ser tant recurrents com el pacient desitgi.

 3. És un procediment dolorós?

  En general, les diferents tècniques per l'harmonització facial no són doloroses. 

  En alguns casos, el pacient podria notar alguna molèstia segons la seva sensibilitat, però el nostre equip de metges té com a objectiu principal que el pacient se senti còmode i segur en tot moment.