MEDICINA ESTÈTICA

Tractament per millorar o reduir les ulleres

La coloració més fosca al contorn dels ulls, sovint de color blau o violeta es coneix popularment com ulleres. Fer ulleres ens dona una aparença cansada i condiciona la brillantor de la mirada. Es van fent més visibles a mesura que avança l’edat i són causades per diversos factors.

A Dermaestetic clinic, et podem ajudar a millorar l’aspecte de la mirada cansada reduint les ulleres, perquè el contorn dels teus ulls es vegi rejovenit. El tractament per reduir o treure les ulleres consisteix en la infiltració d’àcid hialurònic. El podem combinar amb la miomudulació a partir del relaxant muscular injectat. 

ADermaestetic clinic ens agrada incloure els pílings químics per aconseguir uns resultats més evidents i satisfactoris. Amb aquests tractaments obtindrem que la seva aparença millori: reduint el solc, la coloració violàcia, les arrugues i l’aspecte envellit de la zona periocular.

Tractament amb botox per treure ulleres
Rejuveneix la teva mirada!

Compta amb nosaltres pels millors tractaments. T’ajudem a reduir o treure les ulleres i la pell sobrant de la parpella. Demana cita i et farem un diagnòstic personalitzat.

Tractament per millorar la pell sobrant de les parpelles

Aquests tractaments estan indicats per a la pell sobrant de les parpelles.

L’envelliment cutani provoca l’aparició d’excés de pell sobre els ulls, provocant la sensació d’una mirada apagada, cansada i fins i tot trista.

A Dermaestetic clinic oferim diferents opcions per corregir aquest problema, des de tractaments poc invasius com les micropuncions amb una tècnica tipus plasma-pen, fins a una cirurgia que s’anomena blefaroplàstia.

La blefaroplàstia es realitza sota anestèsia local. En alguns casos, quan el pacient està més nerviós, afegim un tranquil·litzant oral, però no requereix temps de baixa.

Aquesta cirurgia ràpida consisteix en la retirada de la pell sobrant. Els resultats són visibles immediatament, i només deixa unes cicatrius molt fines que queden amagades al solc ocular i no es veuen. La recuperació de la blefaroplàstia és molt ràpida.

El plasma-pen consisteix amb puntejar la zona d’excés de pell, creant una retracció de la pell, resultant un efecte de lífting de les parpelles. S’utilitza quan la pell sobrant no és molt exagerada, que llavors requerirà la blefaroplàstia.

Preguntes freqüents

  1. Quant trigaré a recuperar-me?

    Hi ha diferents tractaments per la mirada cansada i les ulleres, per això, el temps de recuperació és variable. Per alguns tractaments la incorporació a la vida normal és immediata i no es requereix temps de baixa, i per alguns altres es pot trigar entre 1-2 dies.

  2. És un procediment dolorós?

    Segons les necessitats de cada pacient, els nostres metges especialistes en medicina estètica recomanen un tractament o un altre.

    Hi ha tractaments de rejoveniment de la mirada que són menys invasius i n'hi ha que ho són més. Els tractaments varien des de l'àcid hialurònic i relaxants musculars o miomodulació (menys invasius) fins a petites cirurgies ambulatòries, que no requereixen ingrés i es realitzen amb anestèsia local.

    En general, els tractaments de rejoveniment de la mirada son poc dolorosos. A més, els nostres metges sempre tenen en compte la sensibilitat del pacient, personalitzant el tractament al màxim per aconseguir que se senti còmode.