MEDICINA ESTÈTICA

Peelings químics

Els pílings químics són una de les tècniques estrella del nostre centre, comptem amb més de 40 anys d’experiència en aquest tipus de tractament.

Els pílings químics mèdics, no els hem de confondre amb els que es realitzen en centres de bellesa, més dèbils i amb resultats molt superficials. Els nostres pílings químics només poden ser aplicats per metges especialitzats, ja que els seus efectes s’han de controlar molt curosament.

Aquesta tècnica ens permeten rejovenir la pell i prevenir possibles lesions canceroses futures.

Durant el tractament, apliquem productes específics que ens permeten profunditzar en la dermis i eliminar la part de l’epidermis que ens interessa, d’una manera controlada i segura. Provocant una regeneració del teixit i una renovació de les cèl·lules de la pell.

Amb aquests pílings reduïm les taques de la pell, els melasmes, l’acne i les seves seqüeles -com ara les cicatrius o marques-, també s’eliminen arrugues, es redueixen els porus, unifiquem el to i la textura de la pell, aportant-li lluminositat i suavitat.

Vols veure't més jove?

Prova un dels nostres peelings químics. Aconseguiràs una pell més radiant a tot el rostre.

QUÈ ACONSEGUIM AMB ELS PEELINGS QUÍMICS?

Peeling quimic

Preguntes freqüents

  1. Els resultats son permanents?

    Sí, els resultats d'un peeling químic son permanents. Evidentment, però, amb el pas del temps els signes de l’envelliment tornen a aparèixer de forma progressiva. Els peelings químics permeten alentir l’aparició d’aquests signes una altra vegada.

  2. Quant trigaré a recuperar-me?

    El temps de recuperació d'un peeling químic dependrà del tractament recomanat segons les necessitats del pacient. Alguns tractaments de peeling químic permeten una incorporacio immediata a la vida normal i alguns altres requereixen un periode molt curt de recuperació.

  3. És un tractament dolorós?

    No hi ha un sol tipus de peeling químic. Per això, depenent del tractament i de la sensibilitat de la persona, pot ser un peeling més o menys molest. És força comú notar alguna petita molèstia però, com a metges especialistes en medicina estètica i dermatologia, ens encarreguem de reduir-la al màxim perquè el pacient se senti còmode.