MEDICINA ESTÈTICA

Reconstrucció del lòbul de l'orella o lobuloplàstia

Reconstrucció del lòbul de l'orella o lobuloplàstia

Aquesta és una petita intervenció quirúrgica que es realitza per reconstruir els lòbuls oberts o esquinçats.

La lesió sol aparèixer en persones que han dut durant molt temps arracades penjants o pesades. Tot i que també es pot lesionar accidentalment quan s’estira una arracada o en casos en què s’han portat dilatacions i la pell ha quedat donada.

La reconstrucció del lòbul de l’orella o lobuloplàstia és una intervenció ambulatòria i sota anestèsia local. Els resultats que s’aconsegueixen són naturals i la recuperació és molt ràpida.

Preguntes freqüents

 1. A partir de quina edat es pot fer una reconstrucció del lòbul de l'orella o lobuloplàstia?

  La reconstrucció del lòbul de l'orella o lobuloplàstia es pot fer sempre que el pacient ho requereixi. No hi ha una edat mínima o màxima per sotmetre's a aquest tractament de medicina estètica.

 2. Com és la recuperació de la lobuloplàstia?

  La recuperació de la lobuloplàstia és immediata, es pot tornar a la vida normal després de sortir de la consulta. Després de la intervenció es requerirà una visita amb el metge per treure els punts i monitoritzar que la cicatrització sigui correcta.

 3. Podré tornar a portar arracades?

  Sí, passat un temps prudencial després de la intervenció, el pacient podrà tornar a portar arracades amb normalitat.

 4. Em quedarà una cicatriu?

  Com que es tracta d'una petita intervenció quirúrgica, encara que no requereixi ingrés hospitalari ni temps de baixa, és possible que quedi alguna petita marca. Però no és necessari preocupar-se perquè la cicatriu que pugui quedar serà gairebé invisible.