MEDICINA ESTÈTICA

Tractament medicina estètica rejoveniment de mans

Rejoveniment de mans

Les mans són una de les parts del cos més exposada a factors de desgast com el Sol, el fred, els productes químics, l’aigua, els cops, rascades i altres.

 

Juntament amb la cara, el coll i l’escot, les mans acumulen molts dels signes de l’envelliment.

 

A Dermaestetic clinic oferim diferents tractaments, tècniques i solucions per rejovenir les mans. Podem unificar el to i la coloració de la pell de les mans, millorar-ne la lluminositat i reduir-ne la sequedat i les arrugues. També podem ajudar-te a eliminar els vasos dilatats i millorar l’aspecte de les venes o la rugositat visible al dors de les mans.És hora de cuidar les teves mans!

A Dermaestetic Clinic t’ajudem a reparar el desgast que ha patit la pell de les teves mans al llarg dels anys. Amb el rejoveniment de mans aconseguiràs un aspecte més fresc en general.

Preguntes freqüents

 1. Quant trigaré a veure resultats?

  El tractament recomanat per al rejoveniment de mans dependrà de cada pacient. Per aquest motiu, el temps que es trigarà a notar els resultats també serà variable. Hi ha tractaments de rejoveniment de mans amb resultats immediats i n'hi ha que es comencen a apreciar passats uns dies.

 2. Els resultats son permanents?

  La durada dels resultats dependrà del tractament que els nostres metges especialistes en dermatologia i medicina estètica hagin recomanat. Igualment, la cura que el pacient tingui de les seves mans després del tractament també afectarà la durada dels resultats. Cal tenir en compte, però, que les mans són una part del cos molt exposada a tot tipus de factors que les envelleixen com ara el sol, el fred, els productes químics, etc. Per aquest motiu, normalment es recomana repetir el tractament al cap d'un temps.

 3. És un tractament dolorós?

  No. Els tractaments de rejoveniment de mans solen ser molt poc molestos, perquè la pell de les mans és menys sensible que la de la cara, pel nombre de terminacions nervioses que hi tenim.

  Segons la sensibilitat del pacient, els Doctors poden aplicar una crema anestèsica per assegurar-ne la total comoditat.