MEDICINA ESTÈTICA

Rejoveniment facial

El rejoveniment facial és un tractament per combatre els signes acumulats amb l’envelliment. De manera natural, la nostra pell es va regenerant constantment: s’eliminen les cèl·lules velles i se’n generen de joves. Amb el pas dels anys, aquest procés de regeneració es veu alterat i malmès.

 

Factors com l’exposició al Sol, la pol·lució, el tabac, el clima, les malalties cutànies, l’estrès i les dietes o estils de vida inadequats són la causa del desgast de les cèl·lules, i això ens dona una aparença envellida.

 

A Dermaestetic clinic, oferim solucions eficaces i contrastades científicament per recuperar la salut de la pell i frenar l’envelliment.Utilitzem tractaments integrals, adaptats a cada pacient, per recuperar la seva vitalitat i qualitat.

 

Alguns dels tractaments que recomanem són els pílings químics mèdics, el dermaroller o microneedling, la mesoteràpia cutània, PRP (plasma ric en plaquetes), l’àcid hialurònic o miomodulació amb infiltracions de relaxant muscular. Altres tractaments aconsellats poden ser la dermocosmètica personalitzada, sigui per via tòpica o via oral, vitamines, retinoic entre d’altres.

Vols veure't més jove?

Oferim una gran varietat de tractaments eficaços per ajudar-te a rejovenir. Contacta’ns i et proposarem una solució personalitzada segons les teves necessitats i el teu tipus de pell.

QUÈ ACONSEGUIM AMB EL REJOVENIMENT FACIAL?

Preguntes freqüents

 1. En què consisteix el tractament?

  El rejoveniment facial total s'aconsegueix amb una combinació de diferents tractaments que ataquen els diferents signes de l'envelliment. Les arrugues d'expressió i les taques de la pell, per exemple, son dos dels signes més comuns de l'envelliment i se solen tractar amb procediments dierents. Per tant, el tractament de rejoveniment facial total es personalitza segons les necessitats de la pell de cada pacient.

 2. Quant dura el tractament de rejoveniment facial?

  Els tractaments de rejoveniment facial són progressius i, normalment, requereixen més d'una visita. Això no significa que els resultats d'algunes sessions no siguin immediatament visibles sinó que, segons els objectius del pacient, els Doctors faran recomanacions a mida. Els tractaments de rejuveniment facial solen combinar diverses tècniques per tractar diferents signes de l'envelliment, i és força possible que cada tractament s'administri en una visita.
  A més això és un avantatge pel pacient perquè pot decidir a quin tractament sotmetre's segons els seus objectius, necessitats i pressupost.

 3. Necessitaré temps de baixa?

  En la majoria dels casos, cap de les tècniques ni tractamentes de medicina estètica o dermatologia per aconseguir un rejoveniment facial no requereix temps de baixa. Tanmateix, podria donar-se la situació que en algun cas es triguin 3-4 dies a incorporar-se a la vida normal.