MEDICINA ESTÈTICA

Rinomodelació

La rinomodelació, és donar forma al nas a partir d’injectar àcid hialurònic a punts estratègics per millorar la forma, el perfil i la projecció del nas.

És l’opició no quirúrgica, amb la que evitem una intervenció amb ingrés hospitalària i anestèsia general. Els resultats són molt similars als de la rinoplàstia, tenint en compte que la mida no el podrem reduir.

Amb la rinomodelació sense cirurgia podem corregir i millorar les imperfeccions, les asimetries i les protuberàncies òssies típiques del nas aguilenc, així com elevar la punta i millorar l’angle nasolabial. 

La rinomodelació es pot fer tant en homes com en dones que no estiguin en edat de creixement, i és una de les pràctiques més esteses per canviar la forma del nas de forma fàcil, ràpida i pràcticament indolora.

Remodelació del mentó

Podem millorar la forma i la projecció de la barbeta, per tal d’harmonitzar tot el perfil del rostre i, especialment, el de la mandíbula inferior. Aquest tipus d’intervenció és un tractament de medicina estètica no invasiu que serveix per masculinitzar o bé feminitzar les faccions, segons el pacient desitgi.

S’utilitza l’àcid hialurònic o bé la pròpia grassa del pacient, per dur a terme aquest procediment.

Rinomodelacio o rinoplastia sense cirurgia

DIFERÈNCIES ENTRE LA RINOMODELACIÓ I LA RINOPLÀSTIA

Vols canviar la forma del teu nas o del teu mentó?

T’ajudem! La rinomodelació és com una rinoplàstia sense cirurgia, i la remodelació del mentó amb àcid hialurònic també és gairebé indolora. A més, notaràs la diferència immediatament!

Preguntes freqüents

  1. Els resultats son permanents?

    Els resultats de la rinomodelació i de la remodelació del mentó amb àcid hialurònic són gairebé immediats. Això vol dir que un cop aplicat el tractament, quan surtis de la consulta, ja notaràs un abans i un després i veuràs els primers canvis.

  2. Quant trigaré a recuperar-me?

    Per aquest tractament no cal ingrés ni temps de baixa. La recuperació i la incorporació a la vida normal son immediates.

  3. És un tractament dolorós?

    No. En casos de pacients més sensibles es pot aplicar una crema anestèsica, però l'acid hialuronic ja en porta incorporada. És un tractament gairebé indolor i, a més, és molt ràpid.