MEDICINA ESTÈTICA

Tractament per acne

L’acne és una malaltia de la pell que apareix per un funcionament anormal de l’aparell pilosebaci. Aquesta patologia inclou els barbs (coneguts com a punts negres), les pústules, els quists i els nòduls, entre altres, que solen aparèixer a la cara, al coll, a l’esquena i al pit.

L’edat més habitual per l’aparició de l’acne és durant l’adolescència, coincidint amb el canvi puberal, però també es pot observar en l’edat adulta.

Pot ser que reaparegui en diversos moments de la vida, i tot que és una patologia banal i molt comuna, pot tenir efectes psicològics importants. També pot deixar seqüeles a la pell com ara marques i cicatrius.

Tractament per acne en adults

Tractament per la rosàcia

La rosàcia és una afecció comuna de la pell que causa rubor o envermelliment i l’aparició vasos sanguinis visibles a la cara (telangectàsies o aranyes vasculars).

La rosàcia també pot produir petits nòduls plens de pus. Pot presentar-se per motius diversos i empitjorar segons diferents factors, canvis de temperatura, aliments picants, alcohol, estrès, etc. Afecta a ambdós sexes i en qualsevol edat.

Recupera la teva pell fina i llisa!

Si pateixes d’acne o de rosàcia, tinguis l’edat que tinguis, et podem ajudar. Concerta una visita i et farem un diagnòstic per oferir-te un tractament ràpid, indolor i eficaç per eliminar l’acne i la rosàcia.

Tractament per la rosacia

Preguntes freqüents

  1. A partir de quina edat es pot seguir el tractament per l'acne o la rosàcia?

    En general, no hi ha cap edat mínima ni màxima indicada per seguir un tractament per eliminar l'acne o la rosàcia. Hi ha diferents tractaments disponibles i, segons cada pacient, els metges del nostre centre de medicina estètica i dermatologia faran una recomanació. Per tant, l'acne i la rosàcia es poden tractar a qualsevol edat, tan bon punt apareguin.

  2. Quant dura el tractament?

    Per eliminar l'acne o la rosàcia, hi ha diferents tractaments disponibles. Existeixen solucions per via oral o fórmules magistrals, entre altres. Depenent del cas es recomana un tractament o l'altre, sempre procurant que s'adapti i sigui el millor per cada pacient. Per això, no hi ha una durada específica per aquest tipus de tractaments.