MEDICINA ESTÈTICA

Tractaments per varius i telangiectàsies

És possible eliminar les varius o les aranyes vasculars de les cames o qualsevol altra part del cos? Sí.Tant les varius com les aranyes vasculars, també conegudes com a telangièctasies, s’engloben dins d’un trastorn: insuficiència venosa. Aquestes apareixen quan les venes es dilaten i les seves vàlvules no funcionen adequadament, provocant un mal retorn de la circulació sanguínia i conseqüentment, l’augment del seu diàmetre, fent-les visibles. Les varius i les aranyes vasculars afecten un 30% de la població, especialment a les dones, encara que, també existeix una predisposició genètica.

A Dermaestetic clinic, oferim diverses opcions de tractament per frenar la progressió i eliminar les varius i les telangiectàsies. Un dels mètodes que proposem és l’escleroteràpia, una tècnica poc invasiva i pràcticament indolora. No requereix temps de recuperació, per la qual cosa els pacients poden reprendre les seves activitats diàries amb normalitat després de la visita.

Aconsegueix unes cames sense varius ni aranyes vasculars!

Et podem ajudar a recuperar una pell sense aranyes vasculars i unes cames lliures de varius, t’oferim tractaments ràpids i eficaços notaràs una millora en l’aspecte de la teva pell i una reducció de les molèsties. Demana cita i et proposarem una solució personalitzada.

Ens centrem en cada cas de manera personalitzada, avaluant les necessitats individuals i proporcionant un tractament adaptat. La nostra prioritat és assegurar que els nostres pacients se sentin còmodes i confiats en el procés de tractament.

Eliminar les varius i les aranyes vasculars no només millora l’aspecte estètic, sinó que també pot ajudar a reduir altres símptomes com ara dolor, la pesadesa o la fatiga a les cames.

T’animem a concertar una visita amb nosaltres per poder determinar el millor tractament per a tu. La nostra dedicació i experiència en el camp de la medicina estètica i la dermatologia ens permet oferir solucions segures i eficaces perquè puguis gaudir d’unes cames lliures de varius i de telangiectàsies al qualsevol part del cos.

Resultats abans i després del tractament per treure varius