Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given in /home/customer/www/dermaestetic-clinic.com/public_html/wp-content/plugins/naturalife-extensions/inc/elementor-config.php on line 583

MEDICINA ESTÈTICA

Arrugues d'expressió

A Dermaestetic clinic et podem ajudar a reduir les arrugues d’expressió, és a dir les arrugues que apareixen quan riem, ens enfadem, cridem…El tractament que fem servir per controlar-les és molt popular. A partir de petites puncions localitzades a punts estratègics infiltrem un relaxant muscular que actua com a miomodulador, reduint-les i fins i tot fent-les desaparèixer en pocs dies.

El tractament és segur, còmode i quasi indolor, fet que permet una incorporació immediata a la teva rutina diària.

Amb la miomodulació aconseguim il·luminar i relaxar tant la mirada com l’expressió facial. També ajuda a prevenir les arrugues estàtiques, ja que el múscul no treballa i, per tant, no les marca a la pell.

Arrugues en repòs

Les arrugues en repòs són aquelles que es veuen quan mantenim la cara estàtica, sense moviment. Majoritàriament es localitzen al front (frontals), a l’espai entre les selles (glabel·lars), el voltant dels ulls (potes de gall), el voltant del nas i peribocals (nasogenianes i codi de barres) a cada costat de la barbeta les de marioneta).

Oferim diferents tractaments, la major part de les vegades hauran de ser combinats pel seu tractament i sempre personalitzats.

Tractament de medicina estetica per reduir o treure arrugues
Tractament de medicina estetica per reduir i prevenir arrugues per homes
Vols treure't, reduir o prevenir arrugues?

A Dermaestetic clinic, comptem amb els millors tractaments, actuals personalitzats i amb evidència científica, per ajudar-te a rejovenir i aconseguir una pell més ferma i brillant.

Preguntes freqüents

  1. Els resultats son permanents?

    Depèn del tractament que utilitzem, n'hi ha que duren entre 4-6 mesos, i d'altres fins a 12-18 mesos, o permanents.

  2. És un tractament dolorós?

    Els tractaments per treure arrugues son gairebé indolors i s'administren sense anestèsia en la majoria dels casos. No obstant això, pot donar-se alguna petita molèstia, depenent de la sensibilitat del pacient.

  3. Puc fer vida normal després del tractament?

    Sí. Els tractaments per treure arrugues no requereixen temps de baixa i permeten una incorporació immediata a la vida normal.