MEDICINA ESTÈTICA

Treure taques de la pell i pigues
Vols treure't taques de la pell?

Si tens taques a la cara, a les mans, a l’escot o a qualsevol altra part del cos que et donen un aspecte envellit, contacta amb nosaltres.

Tractament per treure taques de la pell

L’exposició solar, les hormones i el mateix envelliment, provoquen l’aparició de taques a la pell, sobretot a cara, a l’escot i mans, on la pell és més delicada i exposada.

Poden aparèixer taques fosques o pàl·lides, com els lèntigs solars, el melasma o una alteració de la unificació del propi to de la pell. Cal, per tant, un bon diagnòstic i una valoració especialitzada, per poder indicar el tractament adient a cada cas.

Els tractaments per treure taques de la pell poden ser tòpics, a partir de fórmules magistrals, tractaments amb fàrmacs via oral, o per mitjà dels pílings químics, que són molt eficaços per aquest problema, o dermaroller/microneedling, entre d’altres.

Preguntes freqüents

  1. Els resultats son permanents?

    Els resultats del tractament per treure taques de la pell són permanents, sempre i quan el pacient segueixi les indicacions del metge. Això vol dir que les mateixes taques que s'hagin eliminat amb el tractament no tornaran a sortir, però que si el pacient no té cura de la seva pell, amb el pas del temps en poden sortir d'altres.

  2. Quant trigaré a recuperar-me?

    Els resultats són gairebé immediats i el tractament, en la majoria dels casos, no requereix temps de baixa. Això vol dir que la incorporació a la vida normal és possible tan bon punt se surt de la consulta mèdica. Depenent del tractament realitzat, que es recomana segons les necessitats de cada pacient, podrien donar-se casos en que es requereixin uns 2-3 dies de baixa.

  3. És un tractament dolorós?

    Els procediments per treure taques de la pell no es consideren dolorosos, en general. Poden resultar una mica molestos, pero els nostres metges especialistes en medicina estètica i dermatologia poden, segons el cas, subministrar tractament per reduir la molèstia.