MEDICINA ESTÈTICA

Tractament per treure berrugues

Les berrugues són una de les lesions benignes de la pell més freqüents, tant en nens com en adults. Són provocades pel virus del papil·loma humà, n’hi ha de molts tipus i poden aparèixer a qualsevol lloc del cos. A més, es poden anar reproduint.

Les berrugues són antiestètiques, és a dir, no són agradables ni de tenir ni de veure.

Per això, a Dermaestetic clinic oferim diferents opcions de tractament per treure berrugues, segons el pacient i segons el tipus de berruga. Tots els tractaments i tècniques que fem servir per treure berrugues són eficaços i fomentats amb evidència científica.

Tractament per treure acrocordons

Els acrocordons, també anomenats fibromes tous, són neoformacions fibroses molt freqüents que afecten fins al 50% de la població, tant homes com dones.

Són una mena de pigues amb relleu, unes lesions benignes, però antiestètiques que van apareixent amb el temps. Aquests fibromes tous poden ser solitaris o múltiples, i tenen un color marró fosc. Les zones més comunes on apareixen són el coll, les aixelles, els engonals i l’escot, majoritàriament.

Tractament per treure acrocordons
Et vols treure berrugues o acrocordons?

El nostre equip disposa de la millor tecnologia i d’una llarguíssima d’experiència, per ajudar-te a eliminar les berrugues i acrocordons, puntes de robí, entre d’altres, de forma ràpida i pràcticament sense dolor.

Preguntes freqüents

 1. Em tornaran a sortir les berrugues?

  No, els resultats del tractament per treure berrugues i acrocordons són permanents.

 2. Em quedarà una cicatriu?

  Les berrugues i els acrocordons són lesions benignes de la pell. 

  Amb el tractament, podem assegurar que la berruga s'hagi eliminat. La cicatriu que pugui quedar és gairebé imperceptibles ii en la majoria dels casos pràcticament invisibles.

 3. És un tractament dolorós?

  Per eliminar berrugues i acrocordons apliquem anestèsia local, per assegurar-nos que el pacient no noti cap molèstia i estigui còmode en tot moment. El tractament per treure berrugues no requereix ingrés ni cap temps de baixa, i les cures posteriors són mínimes.