QUI SOM

professionals de la salut

El nostre equip

Pyrene Martínez Piera
Doctora

Especialista en Medicina Estètica i Envelliment cutani per la Universitat de Barcelona.
Licenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili.
Màster en Promoció de la Salut per la Universitat de Girona.
Llarga experiència en tractaments medicoestètics i en malalties de la pell i del cuir cabellut.

Lluís Martínez Via
Doctor

Especialista en Dermatologia i Venerologia per la Universitat de Barcelona.
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.

Més de 40 anys d’experiència tant en Dermatologia Estètica com en Dermatologia Clinica.

Sobre nosaltres

Som un centre de medicina estètica i dermatologia situat a Figueres. Amb una visió integral, ens dediquem a cuidar la teva pell, a realçar la teva bellesa, a la prevenció i cura de patologies dermatològiques.

La nostra filosofia de bellesa es basa en l’harmonia, la naturalitat i la preservació de la salut de la pell, del cos i de la ment.

Proporcionem una àmplia gamma de tractaments medicoestètics personalitzats, de rejoveniment, de contorn facial i corporal, amb l’ús d’àcid hialurònic, de relaxant muscular per arrugues d’expressió, de pílings químics per taques de la pell, de mesoteràpia facial, capil·lar o corporal, o de nutrició clínica i plans dietètics segons necessitats o patologies individuals, entre altres tractaments.

Alhora, tenim una llarga experiència en patologies dermatològiques des de problemes de la pell, de les ungles o dels cabells, com de malalties venèries.

La nostra visió

Ser la teva clínica de referència en medicina estètica i dermatologia a Figueres. Treballem amb professionalitat i dedicació per aconseguir la bellesa i salut cutània dels nostres pacients.

La nostra missió

Proporcionar serveis de medicina estètica i dermatologia d’alta qualitat, basats en l’evidència científica, la seguretat i la personalització. Ajudar els nostres pacients a mantenir-se saludables i còmodes en la seva bellesa.

les instal·lacions

El nostre centre mèdic

L’entorn on oferim els tractaments de medicina estètica i dermatologia està equipat amb tots els serveis i instal·lacions per satisfer les necessitats dels pacients.

El centre compta amb diverses consultes i de quiròfan per tractaments ambulatoris. Les nostres instal·lacions garanteixen en tot moment, la privadesa i la comoditat dels nostres pacients.

A més, disposem d’una àrea dedicada a tractaments no quirúrgics com ara injeccions d’àcid hialurònic i miomudulació, mesoteràpia, microneedling, pílings mèdics i més…

Comptem amb l’última tecnologia per fer una avaluació precisa de la pell i un diagnòstic exacte.

ressenyes

Els pacients ens recomanen

Alba Turró

Encantada con el diagnóstico y tratamiento del acné. Desde el primer momento muy atentos en lo que necesitaba. ¡Grandes profesionales y trato inmejorable!

Alba Turró
Simón Fernández

Clínica muy recomendable y con un trato muy cercano. Me asesoraron explicando el origen de mi problema y las distintas soluciones posibles. Muy satisfecho de la opción escogida (por recomendación de los Doctores) y del resultado obtenido.

Simón Fernández
Pablo Romaní

Ha valido la pena el viaje desde Barcelona.
Excelentes en trato, profesionalidad y resultados.
100% recomendables!

Pablo Romaní
Marta Piera

Estoy encantadísima con la atención y profesionalidad. Me lo habían recomendado como centro de referencia médico estetico. Quería dar hidratación, no volumen, a mis labios y corregir una pequeña asimetría. ¡Conseguido! ¡Gracias Doctora! Seguro nos veremos pronto.

Marta Piera
Eugenie Fernandes

Je suis française et je vis a Dubai. Je fais entièrement confiance au docteur Pyrene Martínez qui me donne toujours les bons conseils pour ma peau et les traitements à réaliser. J’avais du melasma après grossesse et maintenant tout est parti! Je suis extrêmement satisfaite des résultats. Le détour a Figueres vaut bien le coup!
Le docteur Martínez est très douce et à l écoute des patients. N’hésitez pas!

Eugenie Fernandes
Lourdes Gallego

Estic fent un tractament de rejuveniment amb la Doctora i estic encantada. De moment botox i àcid hialurònic i està funcionant. El millor que té és que les seves recomanacions s’adapten al que la meva pell de la cara necessita i també al meu pressupost.

Lourdes Gallego